Camelmilksoap.se

Skapad - Senast uppdaterad
Hej!

Vilka är vi? Vi är Camel Milk Soap Sweden AB, distributörer för The Camel Soap Factory.
Vi har just nu en webshop där vi säljer våra handgjorda och naturliga hudvårdsprodukter i form av tvålar. Våra produkter är helt fria från syntetiska ingredienser. Inga parabener, inga sulfater och inga konstgjorda färgämnen. Vi har olika tvålar anpassande till olika hudtyper samt olika hudproblem.

Våra pordukter är baserade på kamelmjölk som huvudingridiens, vi gör våra produkter på ett gammalt traditionellt sätt så kallad "kall prosess", i vår fabrik i Dubai. Där blandas de utvalda eteriska oljorna/smörmedel med kamelmjölk och skapar de renaste tvålarna. Istället för syntetiska ämnen använder vi oljor så som eterisk lavenderolja, rosmarinolja, peparmyntsolja etc (som bland annat är bra för läkning av huden samt återfuktning) för att få fram våra tvålar som vi med stolthet kan kalla mirakeltvålar. Naturen och allt som finns där har vi STOR respekt för, just därför är våra produkter absolut inte testade på djur.
Inlägg: 19
Tack mottaget: 1
#39582
Jätte fin hemsida och intressant produkt. Jag hade nog haft mer storytell kring er produkt på hemsidan. Står lite om beduinerma men en vacker historia skulle nog inte sitta fel i denna prisklass.

Grym tvål, lycka till

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.