B2B - Sälj digitalt eller dö ut?

Skapad - Senast uppdaterad
Hej på er!

Alla egenföretagare som har en tjänst eller produkt måste utöva försäljning. Oavsett om det finns dedikerade säljare på plats eller om man är ensam i bolaget. Men kalla samtal är inte särskilt sexigt, och inte särskilt effektivt för den delen heller.

Det som slår mig är att medan vi individer totalt lever i den digitala världen (med ansiktet i våra mobiler, appar och annat) medan företagen i Sverige ligger efter och fortfarande lever i den analoga världen.

Bara tänk på det... Allt har digitaliserats. Fax och brevpost är mer eller mindre utdött (förutom de härliga fakturor och räkningar vi får på posten), kommunikation sker via appar som whatsapp, snapchat, instagram och messenger och dessutom i form av videos, emojis och förkortningar. Vill du lära dig något nytt går du ut på youtube eller läser en blogg, vill du få tag på information så googlar du och ska du skriva en recension så sker det på facebook och ska du handla kläder sker det i en e-handel.

Sättet vi kommunicerar på, och alltså också VINNER UPPMÄRKSAMHET på har förändrats, därför bör också ett företags försäljningprocess digitaliseras, och försäljningsprocessen börjar med mötesbokning - hur kan vi göra?

Här finns två blogginlägg på ämnet som är intressanta:

Sälj digitalt eller dö ut: https://www.salestailor.se/post/s%C3%A4lj-digitalt-eller-d%C3%B6-ut

Ett skifte från att SÄLJA till att HANDLA: https://www.salestailor.se/post/ett-skifte-fr%C3%A5n-att-s%C3%A4lja-till-att-handla-jobbar-du-med-f%C3%B6rs%C3%A4ljning-h%C3%A4ng-med-nu

Vad är era tankar?

Mvh
Ville Hemstrand - Salestailor Sweden AB
#40733
Sinun on aika muuttaa elämäsi! Rahaa, kalliita autoja,matkustamista. Minulla ei ollut varaa siihen aiemmin, mutta kun aloin pelata kasinolla, kaikki muuttui koordinoidusti. Ala voittaa ja sinä thegratisspins.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.