Startsida

Den bästa marknadsföringen?

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 0
Hej!
Kanske någon här kan dela med sig av sina tips och erfarenheter.
Vad är det bästa sättet att marknadsföra sina tjänster och sin business på?
Vad har fungerat för er, och vad fungerade inte?
Jag tänker både online och offline- marknadsföring.
Tack på förhand!
// Elin
E.W
Inlägg: 1
#41771
Hej Elin!

Det beror verkligen helt på vad din verksamhet är. Om du har en e-handel finns det hur mycket alternativ som helst online. Facebook-ads (med bra segmentering) instagram etc. Men är du en liten lokal butik/byrå/verksamhet osv finns det superbra sätt med direktreklam och adresserade utskick där man kan segmentera sin kundgrupp på fler sätt man kan tro. Exempel på sådan ]segmentering för direktmarknadsföring finns här https://www.optimalkommunikation.se/blog/direktmarknadsforing-hur-du-kostnadseffektivt-nar-din-malgrupp.

Ett annat sätt är såklart en kombination. Men utgå från vilka kunder som är intresserade av din tjänst / vara och hur du bäst når dem.
#41772
Hej Elin,

Jag skulle säga att den digitala marknadsföringen garanterat är den bästa. Visst kan man argumentera att äldre inte är lika mycket aktiva online men jag skulle nog säga tvärtom, den nya generationen av äldre användare är nästan mer aktiv än dem unga på sociala medier och dylikt. Med digital marknadsföring når du ut till många väldigt fort, du kan även nischa in dig på en specifik ålder, kön eller vart m.m.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.