Hur kan jag marknadsföra mig i Sverige gratis?

Skapad - Senast uppdaterad
Hej,
Jag är svensk, boende i Spanien (Barcelona) sedan 29 år tillbaka och driver turist- och mäklarverksamhet. Egentligen kan jag behöva tips på hur jag ska marknadsföra mig i Sverige inom båda grenarna av min business, men här vill jag ställa frågan hur jag ska kunna marknadsföra mig som mäklarkonsult.
Jag och min kompanjon, som är jurist, hjälper utländska personer att köpa hus i Barcelona och Katalonien. Vi har bra referenser och vårt största mål är att få en kund nöjd med sitt köp och säker på att alla små detaljer har kontrollerats så de inte får "köpa grisen i säcken"-känslan efteråt. Det är inte lätt att köpa något i ett annat land och även om man kan behärska spanskan så känns det trygg att ha någon på plats som tar hand om allt.
Svenska mäklare har även den här "köparservicen" som de kallar det, men vi är unika med att vara helt fristående från någon kompromiss med en säljare. Vi står 100% på köparens sida.
Min fråga är: Hur ska jag kunna marknadsföra mig på ett bra sätt och som kan kosta mig i stort sett ingenting? Med Covid-19 över oss finns det inte budget för annonsering eller proffsig reklam.
Tacksam för alla tips.
Tack på förhand och ta hand om er.
Pia Hankö
Inlägg: 70
Tack mottaget: 1
#41662
Börja med att sätta upp en svensk blogg, och skriv inlägg om saker som rör din verksamhet. Kostar i stort sett ingenting, använd en .se domän.

Bör ge en del trafik av köpsugna från sökmotorerna gratis (förutom din tid)

Hör av dig om du undrar över något.

.
Inlägg: 1
#41663
Tack, Startify, ska titta på det. En bra ide.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.