Gör din egen pizza-pizzeria

91
8
Lova att inte skratta nu ;-) Minns du avsnittet i Seinfeld där Kramer har en affärsidé? Den handlar om en pizzarestaurang där kunderna själva får baka sina pizzor.

https://www.youtube.com/watch?v=rjGc_Pj6VD0
Kopiera denna länk om filmen ovan inte fungerar.
https://www.youtube.com/watch?v=rjGc_Pj6VD0
När jag såg avsnittet skrattade jag men så här några år senare undrar jag om den inte skulle funka. Pizza är idag i Sverige mer eller mindre en del av vår husmanskost. Tänk dig att få lägga på exakt vad du vill ha på din pizza, i valfri mängd. Du kan göra din egna Quattro Stagioni men med helt andra godsaker. Om inte affärsidén i sig är bra, så skulle det säkert bli en “snackis” bara för att det just är så korkat, så kanske skulle det funkar bara för det. :mrgreen:
367
46
Klart som korvspad att du skall dra igång. Man hör alltför ofta att: -"ingen skinka på min.." -Lite mer tomat tack." - "Ursäkta kan jag få utan vitlök..o.s.v. Mongolian Barbequerestaurangerna kör ju konceptet att kunden själv plockar ihop det som skall wookas. Hör av dig om du dessutom vill veta hur du lancerar och får mediarespons och fullsatta från start. Lycka till ...sky is the limit...
Redaktuellt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.