Startsida

Varning för Peter Fellman, Martin Rex och Andreas Cervenka på DI.se

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 0
Enligt säker källa är Peter Fellman, Martin Rex och Andreas Cervenka på Dagens Industri polisanmälda för grov korruption för att i över 3 års tid publicerat över 200 falska artiklar om Allra. Detta på uppdrag av Katrin Westling Palm, Erik Thedeen och Jens Henriksson. Och nu när dessa är stämda i Sveriges största rättegång för grov korruption i New York dvs den mellan Victor Carlström mot Jens Henriksson, Erik Thedeen, Katrin Westling Palm, Swedbank, Folksam,, ja då hör vi inte ett pip från denna korrupta trio och dom stoppar alla kollegor från att skriva om Carlströms fall.

Släng dessa korrupta banditer i fängelse säger jag bara, dom är slår alla rekord. Och har flera trådar på flashback om deras grova korruption.

Ni kan läsa mer på

www.swedishcorruption.com och www.victorcarlstrom.com

DI.se kan även räkna med grova stämningar från aktieägare i bolagen Swedbank och SEB när bubblan spricker då dom haft en skyldighet att rapportera enligt Svensk lag. Så kommer bli stora efterdyningar från detta den saken är säker och denna trio kommer vara lika svartlistad som Jens Henriksson framöver så ta inte i DI med tång.

Trion är även i maskopi med

Camilla Jonsson Realtid.se Chefredaktör

Och Daniel Kederstedt på SVD.se samt Christofer Ahlqvist på GP

Så alla dessa reportrar sänker sin egna karriär fullständigt för att skydda Sveriges mest korrupte genom tiderna dvs Jens Henriksson och deras egna plånböcker. En stor jäkla skandal.

Dessa är kriminella journalister som gör att trovärdigheten är lika med noll för media. För hur många andra skandaler tror ni dom mörkar för Jens Henriksson??

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.