Grossist.se-Sveriges Grossistregister AB

4
Grossist.se är ett register över svenska grossister, som utöver att bara vara ett register erbjuder funktioner såsom forum, mässguide och produktregister.

Idéen och utvecklingen av Grossist.se startade utifrån bristen att kunna hitta grossister i andra s.k. register som finns på Internet. Vi kunde identifiera ett behov att komma i kontakt med grossister och hitta produkter från grossister.

Grossist.se har en mängd förmånliga avtal med leverantörer inom transport, kontor och ekonomi som Grossist.se kan erbjuda medlemmar på Grossist.se. Medlemserbjudandet innebär för dig som inte har en egen volym att få förmånliga avtal med leverantörer så att du verkligen kan kapa dina kostnader rejält genom att "rida" på andras volymer.

Bli medlem på Grossist.se och ta del av medlemserbjudandet. Medlemserbjudandet är en tilläggstjänst till det vanliga medlemskapet. Tveka inte att ta kontakt med oss om medlemserbjudandet och få information om kostnader och hur det fungerar.

Mer om oss, besök oss på www.grossist.se

Välkommen!
8
Hej där![br][br]Skönt att siten har utvecklats så![br]Kommer ihåg hur du körde igång! [br][br]Mycket bra jobbat!  :winner[br][br]Hälsningar, Jann Aleite Säljpartner Sverige AB![br][br][br] www.spsverige.se
4
Tackar...[br][br]Man gör så gott man kan ;D......[br][br]Hoppas allt går väl för er med säljpartner....[br][br]GOD LUCK![br][br]/Irmyas

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.