Mäns (över)vikt och hälsa

7
Hej, jag jobbar som kostrådgivare och kursledare i Stockholmsområdet. Framför allt jobbar jag med män, dels med privat rådgivning och dels på "grabbiga" företag. Detta mycket på grund av att mitt fokus är hälsa, inte utseende, och män med övervikt ligger ofta i riskzonen för bl a diabetes, hjärt o kärlsjukdomar. Dessutom jobbar jag ganska snabbt och med konkreta lösningar, något som verkar passa män bättre än kvinnor.



Mina största intressen är äta mat, laga mat, prata mat, bjuda på mat.... hundarna, vara ute (och laga mat) i naturen, åka skidor. Det händer därför att jag tar uppdrag som "vildmarkskock" på friluftsaktiviteter, klätterkurser och liknande. Hör av er med förslag!



/Anneli Nysted
urser och rådgivning inom kost och hälsa www.plusminusnoll.se
1
[quote="anneli" post=2859]Hej, jag jobbar som kostrådgivare och kursledare i Stockholmsområdet. Framför allt jobbar jag med män, dels med privat rådgivning och dels på "grabbiga" företag. Detta mycket på grund av att mitt fokus är hälsa, inte utseende, och män med övervikt ligger ofta i riskzonen för bl a diabetes, hjärt o kärlsjukdomar. Dessutom jobbar jag ganska snabbt och med konkreta lösningar, något som verkar passa män bättre än kvinnor. [br] [br]Mina största intressen är äta mat, laga mat, prata mat, bjuda på mat.... hundarna, vara ute (och laga mat) i naturen, åka skidor. Det händer därför att jag tar uppdrag som "vildmarkskock" på friluftsaktiviteter, klätterkurser och liknande. Hör av er med förslag! [br] [br]/Anneli Nysted[/quote] Mycket ofta växer näringsproblemen till globala hälsoproblem för män. Nedan följer en video med konsekvenserna. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dHb6W8jYRD4[/youtube] Källa: [url=https://apotekonlinesverige.com/kopa-cialis-original-receptfritt-online-apoteket/]apotekonlinesverige.com[/url]
1

Ta hand om din hälsa, äta rätt och då kommer det att påverka ditt utseende

1

Det måste säkert vara en kombination av båda. Det är viktigt att ta hand om sitt ansikte, även för män och inte bara för kvinnor. Och när en man är välklädd och välvårdad är det fantastiskt. Men för detta måste du naturligtvis välja de bästa och mest högkvalitativa märkena, beprövade och naturliga.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.