Kampanj - Behöver ditt företag en ny hemsida?

2
1
Mälarwebb är ett företag i Västerås som har utvecklat ett eget publiceringsverktyg för hemsidor. Vårt verktyg är enkelt och du behöver ingen utbildning. Du får ett professionellt resultat samtidigt som du har full kontroll och kan uppdatera hemsidan från vilken dator/mobil som helst.

Fördelar med Mälarwebb:
* Prova hemsidan gratis i 30 dagar
* Ingen bindningstid/startavgift
* Mobilanpassade sidor
* Alltid den senaste webbtekniken
* Användarvänligt gränssnitt
* Blixtsnabba sidladdningar
* Vi sköter serverhanteringen
* Fri support

Vi hjälper dig kostnadsfritt att sätta upp hemsidan om du är känner dig osäker. Gå till malarwebb.se eller kontakta mig för mer information!

Just nu har vi en kampanj där vi erbjuder 20% rabatt till nya kunder. Gå till följande URL för att ta del av erbjudandet:
http://malarwebb.se/rabatt/kampanj100/

Vänliga hälsningar
Daniel
--
Malarwebb.se - Skapa din egen hemsida!
822
48
Välkommen till forumet! :) [url=http://www.foretagande.se/om-foretagande-se/50764-8-satt-hur-du-far-ut-mer-av-foretagande-se/#51055]Här kan du läsa mer om hur du kan ha nytta av sajten[/url].
2
Det låter ju väldigt smidigt! Är själv i processen på att skapa en hemsida till mitt företag. Har skrivit all text, men kommer dock ta en kik på er sida. Snygg var den i vart fall! Är dock inte 399/månad lite dyrt för webhostning eller vad får man mer?
Välkommen att äta förstaklassigt snabbmat hos oss på Radhusgrill!
2
1
Hej Håkan, För 349 kr i månaden får du inte bara webhosting. Du får tillgång till vår produkt (Mälarwebb CMS) samt fri support. Vår produkt gör att du själv kan styra allt innehåll och exempelvis ändra layouten själv. Vi hjälper dig också att sätta upp hemsidan kostnadsfritt. Ingen startavgift eller bindningstid. Mvh Daniel

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.