VirMeda- Affärsjuridik, ekonomi och administration

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 4
Tack mottaget: 1
Behöver ditt företag förstärkning?
VirMeda hjälper dig med arbetsuppgifter du inte vill, kan eller borde göra.

VirMeda hjälper små och medelstora företag med affärsjuridik, ekonomi och administration. Vår affärsidé är att tillhandahålla virtuella medarbetare, dvs. vi arbetar på distans och sköter kommunikation via mail och telefon. På så vis gör vi det enkelt för företag att dela på personal. Virtuella medarbetare kan snabbt växla mellan olika uppdragsgivare. Du som kund betalar bara för de timmar du behöver oavsett om det rör sig om små eller stora uppdrag. Det är ett enkelt och kostnadseffektivt alternativ för dig som inte har behov för en heltidsanställd.

Jag som skriver jobbar som virtuell bolagsjurist och är specialist på avtalsrätt. Jag skriver en artikelserie om avtalsrätten här på företagande.se och jag skriver även bloggen: Den virtuella bolagsjuristen (http://virtuellabolagsjuristen.virmeda.se). Där delar jag med mig om tips och erfarenheter kring allt som rör företagsjuridik.

Besök gärna hemsidan för att läsa mer om VirMeda (http://www.virmeda.se). Vi finns även på Facebook och LinkedIn- Följ oss gärna där för att inte missa något!

Hoppas vi hörs! 🙂
Besök min hemsida www.virmeda.se eller ring mig på 0700 920 255 om du behöver juridisk rådgivning.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.