Rättvist Kaffe - kaffebönor, te & choklad i Hässleholm

4
Hej,

Rättvist & Gott är ett Skånskt företag med säte i Hässleholm. Importör och återförsäljare av exklusivt kaffe, te och choklad. Vårt fokus är produkter från organisk, hållbar och småskalig tillverkning med råvaror av allra högsta kvalitet.

Officiell distributör av Lelit espressomaskiner i Sverige

Lelit är ett Italienskt företag med mer än 25 års erfarenhet av att tillverka espressomaskiner och kaffekvarnar av allra högsta kvalitet till både hushåll och professionellt bruk.

Samtliga komponenter är tillverkade i Italien och framtagna för bästa driftsäkerhet. Lelit har sitt kontor och 4000 m² produktion i Castegnato utan för Brescia i norra Italien. Företaget exporterar espressomaskiner och kaffekvarnar till mer än 50 länder runt om i världen.

Vår egen serie av kaffebönor

Vi samarbetar med Joe Black Coffee, som är ett kafferosteri med över 60 års erfarenhet. De har sitt säte i Liverpool, Storbritannien och rostar kaffe till några av de mest populära restaurangerna, kaféerna och hotellen i hela Merseyside-området i nordvästra England.

Joe Black Coffee använder uteslutande etiskt producerade kaffebönor i sin produktion. De är även licensierade av Flocert och leverantörer av Fairtrade bönor i Storbritannien.

De gröna kaffebönorna utväljs noggrant av oss på Rättvist & Gott, så att vi kan känna oss trygga med kvaliteten och att produkten lever upp till vår grundsyn på vad som är hållbart. Sedan är det Joe Black Coffee som med sina 60 års erfarenhet rostar bönorna till perfektion och förpackar dem.

Rostningen sker oftast 2-3 dagar innan kaffet skeppas till Sverige. Ibland så sent som dagen innan. Det är en garanti för att säkerställa att vårt kaffe alltid är färskrostat.

Kaffekurser

Vi brinner för kaffe och förmedlar gärna denna passion vidare. Vi erbjuder anpassade kurser till både privatpersoner och företag.

Välkomna!

//Thomas

www.rättvistkaffe.se
Rättvist kaffe på Facebook
[url=https://www.tasty.green]Tasty Green - Vardagslyx för medvetna finsmakare

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.