Många efterfrågar: Wordpress Workshop

Skapad - Senast uppdaterad
Många bolag vi arbetar med är nöjda med våra hemsidor men har kontaktat oss på sista tiden och efterfrågat utbildning av deras personal i redigering och publicering av innehåll för deras hemsida. Vi har därför nu startat en kurs för individer och för bolag där vi tränar även den nyaste användaren till att känna sig bekväm i den nya redigeraren, Gutenberg i Wordpress.

Denna workshop är för dig som har väldigt lite eller ingen kunskap alls om WordPress. Vi kommer gå igenom grunderna och ett helhetskoncept och vid slutet av kursen kommer du att kunna känna dig självsäker att redigera innehåll i redigeraren Gutenberg.

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta med ett tillförlitligt publiceringsverktyg som WordPress för att administrera ditt företags hemsida på bästa möjliga vis!

Vårt tips är att ta mer kontroll över vad ni publicerar. Ge er personal mer kunskap så ni själva kan redigera och publicera inlägg och skapa material på ett snyggt sätt.

Just Digital AB är experter inom WordPress och hjälper många bolag med såväl träning i WordPress samt både skapar, publicerar och underhåller webbsidor åt bolag.

Läs mer om kursen här: www.eventbrite.com/e/wordpress-for-nyborjarewww.justdigital.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.