Söker utvecklare till startup - potentiell medgrundare?

1
Hej,

Vi är några unga drivna entreprenörer befinner oss i uppstarten av ett nytt spännande företag och vänder oss till detta forum i hopp om att komma i kontakt med duktiga och drivna programmerare.

Vår startup kommer revolutionera konsumenthandeln, det vi bygger är en bättre lösning till prisjämförelsesajter. Med vår tjänst kommer vi att garantera rätt pris på varje köp som görs inom hela detaljhandeln.

I dagsläget så har vi lyckats få med oss erfarna rådgivare och vi har täckt alla delar till fullo förutom IT, där vi behöver komplettera ytterligare vissa moment. Vi har för tillfället en färdig arkitektur på hur tjänsten ska byggas och har även påbörjat utvecklingen på en mindre skala, men vi söker någon som kan driva den tekniska utvecklingen för vår MVP. Detta för att täcka de delar där vi saknar kompetens. Vi ser helst att du har bra förståelse för molnbaserade tjänster, erfarenhet inom databaser som stödjer stora flöden av data från olika källor men framförallt bred kunskap inom webb/data scraping.

Med hänsyn till potentiellt befintligt heltidsjobb så är upplägget med oss flexibelt och kan ses som ett sidoprojekt. Målet med samarbetet är att få fram vår MVP men det finns möjlighet för ett längre samarbete framöver. Ersättning för uppdraget kan vara i form av timlön men vi ser helst ett långsiktigt samarbete i utbyte mot aktieägarskap.

Är det här någonting som låter intressant och vill du vara med på vår resa för att skapa den nya versionen av prisjämförelse?

Hör av dig, så träffas vi förutsättningslöst och berättar mer utförligt om iden och det vi söker. Vi befinner oss i Göteborg, men om ni inte är i närheten kan första kontakt ske via Skype.
1
Hej! Jag är intresserad av ett vettigt projekt och verkar passa in bra i er förfrågan :) Vi bör ses över en fika, hör gärna av er! Mvh

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.