Webbyrån Cortinate söker nya uppdrag inom webb- & systemutveckling

Skapad - Senast uppdaterad
Vilka är vi?
Cortinate är en webbyrå i Stockholm som hjälper dig att öka din digitala närvaro - vare sig du behöver en ny hemsida eller vill ha hjälp med din befintliga. Vi älskar allt som har med webben att göra och erbjuder allt från webbutveckling och grafisk design till SEO.

Vårt team har lång erfarenhet av webb- och systemutveckling och är väldigt erfarna av HTML, CSS, JavaScript och arbetar dagligen med modernare ramverk och tekniker som React, Vue.js och .NET.

Ni kan läsa mer om oss på vår hemsida.

Vad erbjuder vi?
Vi tar oss an de flesta uppdrag åt företag, men vanligtvis utvecklar vi plattformar med ett bakomliggande innehållshanteringssystem (exempelvis EPiServer eller Umbraco) där vi erbjuder helhetslösningar med UX, design, utveckling av innehållsmallar samt SEO-optimering.

Vad är vi ute efter?
Vi letar nu efter efter nya kunder som behöver hjälp med förvaltning av sina nuvarande hemsidor och system, eller behöver hjälp att ta fram en ny plattform för deras verksamhet.

Om detta är något ni behöver hjälp med, om ni har något ni vill diskutera eller helt enkelt vill bredda ert kontaktnät får ni mer än gärna kontakta oss.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.