Säljare till Webbyrå

7
Hej.

Femplus Webbyrå söker ett seriöst säljföretag som ringa runt och sälja våra produkter.

Produkten det handlar om är ett komplett hemsidepaket som vi kallar "Femplus komplett". Priset för denna tjänst är 299 kronor per månad och innehåller hemsida, publiceringsverktyg, webhotell, domännamn och support. Inga bindningstider eller uppläggningsavgifter tillkommer. Kunde faktureras årsvis vilket ger 3588 kronor vid försäljning.

Anledningen att vi utvecklat detta är för att många mindre företag inte har råd med en "vanlig" hemsida för 10-20 000. Istället får de beställa till konsulttid för 500 kronor per timme om det är några ändringar de vill göra. Detta ger en avsevärt mindre uppstartningskostnad.

Så här ser hemsidan ut när den levereras och det är samma system i grunden som till de sidor vi levererar för 10 000: http://stadsliv.nu

Det vi erbjuder dig som säljer är provision per såld produkt och vi ser helst att du har några som arbetar med detta för att få igång försäljningen. Provisionen är inte spikad och diskuteras vid evenutellt samarbete. men en riktlinje kan vara 30% av totalbeloppet, alltså 1200 ex moms ungefär.

Låter det intressant?
Skicka gärna ett mail till info ( at ) femplus . se.
Berätta då gärna hur ni kan hjälpa till.

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss: www.femplus.se

Tack så länge.

Femplus Webbyrå hjälper dig och ditt företag att lyckas på webben.
www.femplus.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.