Vi söker leverantör för hårdvara till speldator

3
Vi har kört en sida med hårdvara till speldator ett par år och använt oss av tradedoubler.

Här har bara funnits Misco och nu tar de även bort moderkort med AGP.

Vi vill ha lite mer att välja på och eftersöker därför lite bättre koncept än deras. Är det någon e-butik som vill vi ha länkat delar till hårdvara ägnat till besökare som vill bygga sin första speldator så kontakta oss eller skriv in lite förslag.

Meningen är att vi skall kunna visa upp hårdvara plus lite manualer för en schysst speldator för under 6000:-

Här kan även länkas till labtops, skärmar och annat.
http://www.drivrutiner.net
10
Är ni intresserade av spel-datorer också. Jag har precis startat ett företag och jag kan erbjuda många olika spel-datorer under 6000 kr.
3
Visst, var finns du på internet?[br]Importerar du själv och säljer även hårdvara?
http://www.drivrutiner.net
10
Jag har ingen hemsida än, men jag skulle kunna skapa en liten katalog i form av ett Word-dokument med lite olika alternativ. Jag importerar inga datorer, bara komponenter och bygger datorerna själv. Jag säljer inga komponenter, bara datorer. Mitt företag är helt nytt och jag har inte sålt något än. Jag håller just nu på att skapa en E-handel och ta kontakt med återförsäljare.
355
1
O.K, så återkom när du är på G
10
Är du bara intresserad av spel-datorer under 6000 kr eller även dyrare och kraftfullare?
355
1
Allt är intressant men skall vi inte sätta upp en e-butik till dig först?
10
Jag håller på med en egen e-butik just nu, men jag har inte fått upp så många artiklar än. Jag räknar med att vara helt klar med den om ca. 2 veckor. Men sen kan ju ni köpa mina produkter till ett reducerat paketpris och sälja i er egen e-butik.[br][br]Temporär adress till e-butiken är:[br]http://www.scorpionshops.com/mod_perl/mod_shop_xi.pl?netstore=4749[br][br]Jag ska köpa en .se domän när e-butiken är klar.
355
1
Sådärja, det börjar ju likna något. Men du, varför kör du inte samma stil på förstasidan som när du klickar på någonting i menyn? Prova lägga en div runt alltihop så du får klämt in bredden.
10
Jag förstår precis hur du menar, jag ska se om jag kan göra något åt det. Formatet på förstasidan ändrades när jag la in bilderna, men jag ska se vad jag kan göra.[br][br]Jag ska lägga in lite fler artiklar så att du kan kolla vad du är intresserad av att sälja.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.