Yoolio.se - köp och sälj webbsajter, appar och domäner

Skapad - Senast uppdaterad
Hej,

Vi är några stycken som under det senaste året utvecklat en skräddarsydd tjänst för att köpa och sälja webbsajter, appar och domäner.

Just nu söker vi personer som har en webbsajt, app eller domän till salu. Ifall ni har t.ex en webbshop till salu skulle det vara oerhört roligt om ni har lust att sälja via yoolio.se. Det är helt gratis. De första auktionerna går av stapeln i maj 2017, men man kan förbered annonserna redan i dag. Intresserade köpare kan sedan lägga bud under de 30 dagarna som annonsen är aktiv.

Jag som startade projektet heter Eric, och jag har upplevt ett problem genom åren när det kommer till att köpa och sälja webbaserade verksamheter. Dels behöver man själv verifiera mycket av informationen kring t.ex antal besökare, statistik över försäljningen osv. Detta vill jag förbättra med Yoolio. Vi lyfter fram värdet i objekten med hjälp av verifierad och tydlig information, samt mer öppen kommunikation mellan säljare och budgivare. Vi använder en integration mot Google för att hämta besöksstatistik (ifall ni har google analytics påkopplat), samt uppmanar till att ladda upp alla relevanta dokument för köparen. På så sätt hoppas vi skapa fler och bättre affärer för båda parter.

Uppskattar all feedback!

Tack för mig,

Eric
Yoolio.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.