SÄLJES - E-handels företag, Duke and Marquess

Skapad - Senast uppdaterad
Duke and Marquess

Företaget Duke and Marquess har på kort tid etablerat sig som ett spännande E-handelsföretag, som får beställningar från världens alla hörn. Klockan är elegant designad och utrustad med funktionen utbytbara armband. Vilket innebär att kunden kan anpassa klockan till olika miljöer och aktiviteter.

Idag är det en ägare till bolaget och innehavaren äger samtliga produkter, hemsida och system. Förmånliga fraktavtal samt betalningslösningar är integrerade och alla flöden från beställning betalning frakt uppföljning är på plats och fungerar enligt internationell standard.

Det finns ett större varulager som består av ur, armband i olika modeller och kartonger.

Vi säljer nu verksamheten och söker en köpare som kan förvalta och utveckla affären vidare. Vi tror att köparen har goda kunskaper inom e-handel och internetmarknadsföring.

Viktigt att understryka är att vi säljer klockor löpande och vi får in beställningar från olika länder. Vi har också återkommande kunder som uppdaterar sin klocka med nya band samt att vi får väldigt mycket beröm för designen och hur kvalitativ klockan är. Vi är själv förvånade att vi får in beställningar löpande eftersom vi är osynliga på nätet. Utväxlingen blir garanterat stor om en ny ägare som har kunskaper inom internetmarknadsföring tar sig an verksamheten.

Prisindikationer presenteras för de parter som är intresserade att titta närmare på verksamheten.

https://dukeandmarquess.com/
https://www.instagram.com/dukeandmarquess/


ALLA FRÅGOR TAS PÅ MOBILEN!

Med vänlig hälsning

Tomas Hermansson
072 - 963 73 31

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.