Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Dropshipping - Sälj andras prylar

Dropshipping - Sälj andras prylar 20 nov 2011 15:57 #41906

Dra igång med så kallad dropshipping. Det innebär att du är en slags återförsäljare till en eller flera importörer/leverantörer. Du samlar ordrar via en hemsida på nätet eller med hjälp av nyhetsbrev och skickar dem vidare till leverantören som fraktar och tar betalt. Kostar inte många kronor att dra igång och du behöver varken bekymra dig om lager, kundtjänst eller logistik. Har du en befintlig hemsida kan du enkelt leta upp någon närliggande produkt som dina besökare kan vara intresserade av.

Re: Dropshipping - Sälj andras prylar 25 jul 2012 23:23 #44529

Gammalt inlägg, yes i know! Men är intresserad av detta och ligger i ett "hunter"-läge. Någon som ligger inne med tips på företag man kan kontakta. Hade en kontakt som verkade ok, och där pengar faktiskt säkert skulle ha rullat in. Men dåliga vibbar pga. kass respons vid frågor
inför ett ev. samarbete. Så det ligger på is.

Re: Dropshipping - Sälj andras prylar 06 jan 2014 22:47 #48677

Hur är status, något nytt eller ligger det fortfarande på is? Vad för typ av prylar skulle det kunna vara som man säljer vidare?
En annan tanke skulle kunna vara att göra på samma vis (dvs driva E-handel) fast mot privatpersoner som sitter på saker hemma som dom aldrig använt.. Kryddar man detta med en del som bidrag till välgörenhet så kanske man kan charma folk från att överge blocket tom. Dessutom känns det väldigt i tiden i dagens "sharing economy".. Vad tror ni? Efterfrågan efter prylar skulle man kunna söka via facebook, tex..

Re: Dropshipping - Sälj andras prylar 14 jan 2014 14:38 #48762

Före egen del är det ett avlutat kapitel då det var/verkar för krångligt.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan