av John Knutsson
John Knutsson
jur. kand. på Juristfirma John Knutsson i Malmö
2 foruminlägg
112 artiklar
kommanditbolag avtalsmallVill du starta och driva företag tillsammans med någon annan kan ni bilda ett kommanditbolag. I kommanditbolag har man minst en bolagsman, så kallad komplementär, som är ansvarig för företagets alla skulder. Ett kommanditbolag måste alltid registreras hos Bolagsverket.

 

Vårt kommanditbolagsavtal täcker alla nödvändiga områden. Det kan dock finnas frågor som ni vill ha behandlade i just ert kommanditbolag som inte framkommer i avtalet. Läs igenom och kontrollera i så fall er bifogade bestämmelse med en jurist.

Här kan du läsa mer om vad kommanditbolag som företagsform innebär.

Mallen för kommanditbolag är helt gratis.

Ladda ner mall

Ladda ner gratis mall för kommanditbolagsavtal (Word)

 

Ladda ner mallen här

Ladda ner gratis mall för kommanditbolagsavtal (ODT)

 

Notis: När du vill spara mallen för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Dokumentmallen fungerar bäst i den senaste versionen.)

Visa kommentarer 0
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.