av Redaktionen
Redaktionen
Författare på Foretagande.se
46 foruminlägg
1193 artiklar

Mall för skuldebrevDokumentmallen ”Skuldebrev” används då en borgenär önskar låna ut pengar till en gäldenär. En annan vanlig beteckning på ett skuldebrev är Revers. Skuldebrevet fungerar som ett skriftligt bevis på en skuld samt reglerar villkoren för denna avseende bl.a. belopp, ränta, amortering och dröjsmål med betalning etc. Vidare framgår personuppgifter för borgenären (den som lånar ut) och gäldenären (låntagaren). Gäldenärens betalningar skall noteras på skuldebrevet.

 

Skuldebrevsmallen är helt gratis.

Ladda ner mall för skuldebrev

Ladda ner gratis mall för Skuldebrev

Notis: När du vill spara skuldebrev-mallen för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen skuldebrev fungerar bäst i den senaste versionen.)

Visa kommentarer 1
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.
Catrin
| Anmäl | 6 år sedan
Går du i borgen, går du i sorgen