Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

Gratis mall uppdragsavtal

Dela artikeln
måndag, 06 juni 2011 0

Gratis mall för uppdragsavtalDokumentmallen ”Uppdragsavtal” används framförallt i samband med olika former av affärssamarbeten mellan företag eller då ett företag anlitar ett annat företag för utförandet av en tjänst, t ex säljuppdrag.

I Uppdragsavtalet fastslår parterna vad det är som skall utföras inom uppdraget, vilka villkor som skall gälla, tidsramarna för uppdraget samt hur ersättningen skall betalas. Det är även lämpligt att parterna reglerar andra villkor som är aktuella för deras samarbete för att klargöra parternas rättigheter och skyldigheter.

Här finns en mall för konsulter/uppdrag som innehåller fler delar och områden att avtala om. Den ingår i ett paket med mallar och andra förmåner.

Mallen för uppdragsavtal är helt gratis.

 

Ladda ner gratis mall för uppdragsavtal

Ladda ner gratis mall för uppdragsavtal (Word)

 

Ladda ner mallen här

Notis: När du vill spara uppdragsavtalsmallen för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator(En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen uppdragsavtal fungerar bäst i den senaste versionen.)

Senaste nytt

 

Välj kommun från listan