Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig
  • Sida:
  • 1
  • 2

ÄMNE: Vad har Ni för dator i ert företag eller privat?

Bärbar PC är min visa 13 apr 2006 12:14 #2750

  • Grafikotext
  • Grafikotext's Avatar
Jag har en bärbar PC som funkar kanon för mig!Eftersom jag inte har något kontor där jag kan ta emot kunder, utan har alla kundmöten på kundens arbetsplats, är det ett måste att kunna ta med datorn och gå igenom korrektur mm på plats.

Re: Vad har Ni för dator i ert företag eller privat? 05 maj 2006 04:59 #2924

Bero på vad du skall använda den till. En bärbar dator , kan vara ett bra alternativ, särskilt när bärbar inte är så där jättedyr längre, man kan idag få en bärbar för 6000:-Köp en billig bärbar och en bra skärm. Att ha en stor TFT skärm är underbart, särskilt när man sitter och pillar med hemsidor.danne wrote:
När jag startar mitt företag så vill jag gärna köpa en dator till...det klarar man ju sig inte utan. Ska man köpa en bärbar eller vad tycker Ni? Det är ju bra att alltid kunna ha med sig den./Danne

Vad har Ni för dator i ert företag eller privat? 05 maj 2006 05:01 #2925

Jag har3 st stationära datorer

1 st bärbara

1 st handdator / Mobiltelefon

4 st Gamla Sun:ar Sparc ( Skall köra FreeBSD / Linux på dem när jag orka göra i ordning dem.)Plus att företaget äger x antal servrar.Bara inse datorer är förbrukningsvara.Redkon wrote:
Jag är lite förvånad över datorinnehavet bland företagen här. De flesta av mina klienter har större "datakapacitet" än vad vi har men ändå så verkar det som om alla här har betydligt mindre än vad vi har. Nu är vi visserligen två på företaget och de flesta här verkar vara enmansföretag men ändå! På två personer har vi:4 stationära datorer på kontoret

1 stationär dator hemma (som är företagets, dessutom 2 privata stationära datorer)

2 bärbara datoror

2 datorer som står som servrar ( en fileserver och en mailserver)

3 st handdatorer (varav bara två används)
  • Sida:
  • 1
  • 2

Välj kommun från listan