Google adwords??

58
Hur fungerar det med prissättningen på google adwords? sätter man ett pris så dröjer det ju inte länge innan den bli inaktiv o så måste man höja priset rejält. Har fått göra det flera gånger nu.



Hur fungerar det?
72
1
Det är bara om ingen trycker på den som den blir inaktiv och man måste höja priset. Har kört med Adwords nu snart ett år och tycker det fungerar mycket bra. Men man måste komma på rätt sökord. Du får prova dig fram. Glöm inte felstavningar också.
58
Aha...då förstår jag....men det är inte lätt det där med att hitta bra sökord. [br] [br]Men tack för svaret!
35
[quote="Olle"]Aha...då förstår jag....men det är inte lätt det där med att hitta bra sökord. [br] [br]Men tack för svaret![/quote] [br] [br]Nej det är inte lätt att hitta bra sökord. Det krävs att man har hållt på ett tag och prövat sig fram tror jag.
10
Använd Overtures SökordAssistent för att hitta vilka söktermer som använts de senaste två månaderna: [br]http://inventory.overture.com/d/searchinventory/suggestion/?mkt=se&mkt=se
58
[quote="Indell"]Använd Overtures SökordAssistent för att hitta vilka söktermer som använts de senaste två månaderna: [br]http://inventory.overture.com/d/searchinventory/suggestion/?mkt=se&mkt=se[/quote] [br] [br]Tack så mycket för tipset! Ska kolla in det!
507
1
[quote="Indell"]Använd Overtures SökordAssistent för att hitta vilka söktermer som använts de senaste två månaderna: [br]http://inventory.overture.com/d/searchinventory/suggestion/?mkt=se&mkt=se[/quote] [br] [br]Den har jag letat efter ett tag. Slutade fungera för mig för ett par månader sedan. Tack Indell!
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
58
Tycker dock att det är många svenska ord som inte det finns någon statistik på. Men det är väl antagligen ingen som sökerpå dem. Engelska är nog bättre!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.