Hjälp med dator!

507
1
Har lite problem med min bärbara dator. Det är så att fläkten går igång redan några minuter efter man startat den oberoende om du bara skriver i word eller om du spelar ett stort spel. Har prövat att formatera datorn osv.



Vad kan vara fel? Vad kan man göra?



Ny fläkt som gäller eller?
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
187
Det var tråkigt att höra Danne! [br] [br]När jag haf problem med burken brukar jag vända mig till [url]http://forum.sweclockers.com/[/url] [br]Det finns säker fler forum att fråga i, men i detta forum har jag alltid fått bra hjälp
Frilansande människa
507
1
[quote="Ben"]Det var tråkigt att höra Danne! [br] [br]När jag haf problem med burken brukar jag vända mig till [url]http://forum.sweclockers.com/[/url] [br]Det finns säker fler forum att fråga i, men i detta forum har jag alltid fått bra hjälp[/quote] [br] [br]Tack Ben! Ska kika om jag kan få något bra svar där.
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
507
1
Fick tipset att försöka öppna datorn o göra rent den från allt damm först speciellt då fläkten. Men jag har aldrig öppnat en bärbar dator innan. Får se när jag vågar mig på det!
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
187
Låter långsökt! Men lycka till!
Frilansande människa
507
1
[quote="Ben"]Låter långsökt! Men lycka till![/quote] [br] [br]Det var det nog, för det verkar inte hjälpa ett dugg. Längtar tills jag ska köpa en ny dator!
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
11
[quote="danne"]Har lite problem med min bärbara dator. Det är så att fläkten går igång redan några minuter efter man startat den oberoende om du bara skriver i word eller om du spelar ett stort spel. Har prövat att formatera datorn osv. [br] [br]Vad kan vara fel? Vad kan man göra? [br] [br]Ny fläkt som gäller eller?[/quote] [br] [br]Bärbara datorer brukar ju ha en tendens till att bli lite varma. Det finns enkoma kylplattor att köpa för en ~300:- som leder bort värme effektivt från laptopen. Du ställer den bärbara på plattan helt enkelt. Svårt att komma ifrån fläkten, då den måste kyla ner processorn när den blir varm. [br]Du kan ju köpa en burk med tryckluft och blåsa rent lite damm från datorn. Det skadar ju aldrig att vårda sina prylar. Mvh Leif
ita inte helt på någon, inte ens helt på dig själv. Vissa svar på frågor du har inom dig, kan vara fel svar..
13
[quote="danne"]Har lite problem med min bärbara dator. Det är så att fläkten går igång redan några minuter efter man startat den oberoende om du bara skriver i word eller om du spelar ett stort spel. Har prövat att formatera datorn osv. [br] [br]Vad kan vara fel? Vad kan man göra? [br] [br]Ny fläkt som gäller eller?[/quote] [br] [br]Om du använder den som stationärdator, kan kanske den här vara något [br] [br]http://www.okit.se/html/notebookstoed_med_2st_80mm_flaektar_foer_kylning_usb.936.html [br] [br]Annars har som sagt bärbara datorer värmeutveckling, särskilt om det sitter en lite kraftigare CPU i dem.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.