Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Ska köpa kassaregister, men behöver råd och tips!

Ska köpa kassaregister, men behöver råd och tips! 31 jul 2010 15:48 #34256

Jag har ett ganska litet företag. Har en webbshopp med produkter som är relaterade till den japanska subkulturen. :P I snitt en gång varje månad åker jag nånstans i Sverige eller Danmark på ett "konvent" (ungefär som en mässa) för personer som är intresserade av japansk kultur och subkultur.

Men nästa år så kommer med stor sannolikhet försäljningen på de här konventen att bli så pass stor att jag behöver skaffa mig kassaregister (heter väl så...?)

Har försökt läsa mig till all information både på SKV hemsida och andra företagssidor.. Men det är fortfarande många frågetecken!! :o

T.ex. ska man köpa ett eget eller ska man hyra? :-\
(kommer det ske uppdateringar blir det kanske hur dyrt som helst i längden med eget.. men hyr man så är man fast i en utgift varje månad/år)

Vilka system är bra för vilka typer av butiker/försäljningar? ???

Ja, alla råd och tips ni har uppskattas väldigt mycket  :D

SV: Ska köpa kassaregister, men behöver råd och tips! 02 aug 2010 15:00 #34292

Jag skulle ge ett försök i att ringa grabbarna på Specter. De har en s.k. "digital" kassa som du kan använda direkt över Internet.

Det enda du behöver är alltså en dator med internetanslutning. Deras kassa är självklart godkänd enligt de nya reglerna 2010-06-01 (om jag inte minns helt fel).
Jag jobbar med väskor och accessoarerMaisstore.se
Sommarjobb - Vi hjälper dig att fixa sommarjobbet!

SV: Ska köpa kassaregister, men behöver råd och tips! 09 aug 2010 06:13 #34437

T.ex. ska man köpa ett eget eller ska man hyra?
(kommer det ske uppdateringar blir det kanske hur dyrt som helst i längden med eget.. men hyr man så är man fast i en utgift varje månad/år)


Har du en butik så bör du hyra ett system så du får en fast månadskostnad där du också har 100% support och inte behöver tänka på vad som händer när det krånglar (för det gör datasystem någon gång).

Jag har utvecklat system i över 21 år och har nu tagit fram ett prisvärt system. Kika gärna på www.joboffice.se där du kan hämta en fullversion gratis.

Tveka inte att fråga om du undrar över något, jag kan det mesta i kasasbranchen.
/Cynkan
/Cynkan

Välj kommun från listan