Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: programmerare

programmerare 22 sep 2006 04:58 #4042

  • KH
  • KH's Avatar
Hej,Till mitt företag behöver jag bygga upp en ganska avancerad hemsida (tror jag) med mycket funktioner. Betalningshantering, videonedladdning etc. Allt ligger på idéstadiet men tanken är att köra igång snarast om allt runt omkring klaffar.Någon som har tips på duktig programmerare? Budgeten är tight nu i uppstartsskedet!Tack!

Om budgeten är tight rekommenderar jag en färdig lösning... 22 sep 2006 06:58 #4043

kan du lite själv eller har tid att sätta dig in i hur vissa opensource-lösningar fungerar skulle jag rekommendera de lösningar vi har på detta webbhotellet. Har lagt ut några lösningar(håller fortfarande på att pilla med funktioner, utseende länkar o.s.v.) från detta webbhotell som MAMBO open source, Joomla, Cube Cart, PHPNuke och några till. Dessa kostar en del arbete men har du tid och dåligt med pengar kunde det vara en lösning.

Ett mer snabbt, enkelt och ekonomiskt sätt kunde vara att låta någon annan hantera kodandet. Denna lösningen innebär att du betalar från 400:-/månaden men slipper tidsåtgång med kodande, installationer o.s.v. Med följer hyrd designer och programmerare. Här har du alla betalningslösningar med i paketet och kan ägna dig åt försäljning, paketering och telefon istället.

Välj kommun från listan