Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Programvara Kursanmälan

Programvara Kursanmälan 08 sep 2011 06:51 #40979

Hej

Känner någon till företag som säljer programvara för kursanmälan? Som också är enkla att få till själv? Jag vill att mina kunder ska kunna boka in sig på kurs direkt på min hemsida. Tacksam för tips!

Re: Programvara Kursanmälan 08 sep 2011 13:31 #40986

Hej!

Jag skulle kunna hjälpa dig med detta. Jag driver en webbbyrå son heter SEO Experten i Malmö och vi sysslar med webbsutveckling och sökmotoroptimering.

Vad exakt har du tänkt dig? Är det en befintlig webbsida du har som man ska kunna anmäla sig på? Finns det något där idag? Hur avancerat ska formuläret vara? Man kan ju göra ett väldigt enkelt formulär där personen i fråga får fylla i de uppgifter som behövs och sen när de klickar på "Anmäl" så går det iväg ett mail till dig. Om det är något så enkelt du är ute efter kan jag nog leverera det imorgon.

Hör gärna av dig om detta är intressant. 0723-246465

/Johan

Re: Programvara Kursanmälan 08 sep 2011 13:41 #40989

Hej

Jag var ute efter tips på vilka programvaror som är bra och enkla att jobba i. Jag har byggt hemsidan själv och gillar den typen av arbete. Hade tänkt lite mer avancerat, vill gärna få till att kunden även får en bekräftelse och faktura tex. Tack i alla fall!

Re: Programvara Kursanmälan 14 sep 2011 11:10 #41065

Menar du programvaror för webbskapande eller en webbdesign på internet? Det finns många sådana lösningar. Kan du sedan lite php, mysql skall det inte vara några problem. Det finns massor av moduler att stoppa in i applikationer som joomla, mambo, opencart, wordpress och andra system.
Varför inte prova med ett gratis amerikanskt webbhotell innan du bestämmer dig för vad du behöver?
Du hittar ett gäng på webbgbg.se/

Välj kommun från listan