Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig
  • Sida:
  • 1
  • 2

ÄMNE: Gratis webshop?

Re: Gratis webshop? 09 maj 2006 01:18 #2945

klein wrote:
OsCommerce finns i ett antal olika tappningar. Sedan finns en webshop till Mambo, där är inte översättningen klar till Svenska men den verkar lovade.


Jodå, kör med Joomla (gamla Mambo) och Virtuemart (e-handelssystem) så har du en komplett webshop på svenska. Klart mycket bättre än OsCommerce enligt mig.Vad gäller USA-baserade servrar så finns det heller inget att klaga på. Orkaner och kablar i all ära, men är det inte rent hypotetiskt? Som enskild firma är det smart att hyra in tjänsten utan att riskera hela kapitalet på maskinvaran, åtminstone till en början.Säkerheten är bra i USA och dessutom då aktörerna som hyr ut serverplats är stora och har både kapitalet och resurserna ifall något skulle hända..
M-Daniel Johansson

Re: Gratis webshop? 16 maj 2006 03:46 #2990

Hur vet att dom i USA är seriösa? Dom har en snygg hemsida med lite köpta bilder från en bildbyrån. Kan du göra kreditupplysning på serverhallen i USA? Jag skulle nog inte villa påstå orakaner är hypotetiska, just USA drabbas hårt av oraker och andra väderfenomen.Eller jordbeväningar är vädligt vanligt i t.e.x Delstaten CA. Jag skulle akta mej för webbhotell som är så kallade webagenter, dvs inte äger egna servrar eller kanske inte ens betalar skatt i Sverige. Det går bra så länge man har en hemsida, som man inte tjänar pengar på.Men så fort du börja får lite volymer, så kan det bli en svindyr erfanhet att anlita webhotell som har servrar i USA.xt nordic wrote:Jodå, kör med Joomla (gamla Mambo) och Virtuemart (e-handelssystem) så har du en komplett webshop på svenska. Klart mycket bättre än OsCommerce enligt mig.Vad gäller USA-baserade servrar så finns det heller inget att klaga på. Orkaner och kablar i all ära, men är det inte rent hypotetiskt? Som enskild firma är det smart att hyra in tjänsten utan att riskera hela kapitalet på maskinvaran, åtminstone till en början.Säkerheten är bra i USA och dessutom då aktörerna som hyr ut serverplats är stora och har både kapitalet och resurserna ifall något skulle hända..

Gratis webshop? 16 maj 2006 17:40 #3000

Ja, vi bedömmer alla olika... Sedan finns det både troliga och mindre troliga händelser som kan inträffa lite varstanns i världen... Även i Sverige!Vad har du för konkret erfarenhet om detta Klein? Vad för typ av verksamhet bör man akta sig för?
M-Daniel Johansson

Gratis webshop 03 mar 2009 14:02 #24453

  • peregon
  • peregon's Avatar
Varför inte planka den här lösningen:
www.svefactor.se

SV: Gratis webshop? 13 nov 2009 07:44 #29259

Oscommerce är FÖRLEGAT!

Jag slår ett slag för Prestashop www.prestashop.com
Och även för Magento www.magentocommerce.com/

Lycka till!
  • Sida:
  • 1
  • 2

Välj kommun från listan