Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Distributör av iPhones och iPads, extremt svårt att hitta?

Distributör av iPhones och iPads, extremt svårt att hitta? 05 jan 2014 13:15 #48665

  • Robin
  • Robin's Avatar
  • OFFLINE
  • Ny medlem
  • Inlägg: 13
  • Tack mottaget: 1
Hej Företagande!

Jag är bara dagar från att öppna en webbshop som bland annat säljer tv-spel, viss elektronik och tillbehör för tablet och smartphones. Trots att jag redan är återförsäljare av ett antal distributörer så verkar det vara extremt svårt att hitta grossister som säljer iPhones och iPads för ett pris som man faktiskt kan göra vinst på. De exempel jag har stött på så är inköpspriset med moms ofta detsamma, eller nära, kostnaderna för vad man får betala för en padda eller iphone i affären, vilket innebär att det inte går att göra vinst på inköpet.

Har något tips på en distributör (helst i Sverige) som faktiskt säljer iPhones & iPads för ett pris som gynnar en återförsäljare? :) Har letat febrilt, utan lycka. Det känns lite underligt då väldigt många andra företag säljer iPhones och iPads till ett vettigt pris.

Stort tack för alla svar!
Med vänliga hälsningar,
Robin

Re: Distributör av iPhones och iPads, extremt svårt att hitta? 07 jan 2014 15:24 #48687

Men är det inte så att när det gäller dyrare surfpads och telefoner att du oftast säljer ett abbonnemang samtidigt?
Om du säljer en iPhone 5 så säljer du samtidigt ett abbonnemang för typ 600:- i månaden och gör då en vinst på en hundralapp eller två för försäljningen.
Jag håller dock med dig att det är en verkligt hård konkurrens idag och frågan är om du inte skulle titta på nya produkter från Kina, Taiwan eller Indonesien för att kunna bygga dig en framtid.
Det kunde vara en idé att söka igenom alibaba för swedish retailers>>>
Jag vet flera som åker till Kina för att hitta produkter till den svenska marknaden. Du har ju även kinesiska handelskammaren som kunde vara värt att besöka

Välj kommun från listan