Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Skattmasens manifest

Skattmasens manifest 10 mar 2009 22:30 #24626

så heter boken som jag plöjt igenom Den är skriven av en fd högt uppsatt person inom skv med årtionden av erfarenhet därifrån. Han heter Mikael Wokander.
Man aldrig gotaga en partisk handläggares beslut för sina avdrag utan gå vidare om man anser att man har rätt och man har rätt att närvara på företagsskattesammanträde för att där framlägga sina synpunkter. får man inget besked med motivering är bestutet ogiltigt.
även i nästa instans som är länsrätt och även kammarrätt har man möjlighet att närvara.
Man behöver inte vara rädd för några kostnader då varje part står för sina egna kostnader.
Det finns en konvention från 1995 i svensk lag som säger att man vid en ev. revision inte behöver medverka om syftet är att brottmisstänka vederbörande samt att man inte kan viteshota under samma förutsättning. sådant kan man anmäla i så fall.
är man utlänsk medborgare har man även rätt till tolk vid taxeringsrevision.


SKV har i boken många ansikten men med prestationslön och annat som man kan läsa mellan raderna visar det på vad jag trodde och visste om dem. Man slåss tillsammans med Kroofogden om sin existens med dumhet mot företagarna och gömmer sig sedan fegt och låter företagen stå för alla kostnader medan man själv skor sig på systemet med höjd lön för alla avslag. genomruttet.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

SV: Skattmasens manifest 14 mar 2009 07:05 #24687

Håller med, väldigt nyttig bok, jag köpte och läste den själv när den kom ut.

49:- på bokrean nu är rena stölden, alla som driver eller tänker driva företag borde genast gå och köpa den.

Sedan så kan ju alla som röstar på sossarna också ta och köpa sig ett ex, det skadar inte att se vad årtionden av sossestyre lett till...

Välj kommun från listan