Hur bestrider jag en faktura?

640
5
Hej!

Har fått en faktura från just en juridisk byrå där dom vill ha betalt för en tjänst dom inte utfört korrekt. Jobbet var så illa skött att jag faktiskt fick anlita en annan juridisk byrå för att köra jobbet.

Hur bestrider jag denna faktura enligt konsten alla regler. Inte läge att göra fel med tanke på att dom jobbar med sådant här.

MVH

R
19
2
Hej, För att invända mot kravet anger du att du bestrider betalningsansvar för fakturan och anger grunden för bestridandet. I detta fall rör det sig om att du anser att den tillhandahållna tjänsten inte är avtalsenligt utförd. I bestridandet anger du även ditt namn, firma, adress och dina kontaktuppgifter, fakturanummer eller liknande uppgift, fakturabelopp samt fakturadatum. Datera bestridandet, ta en kopia och skicka dokumentet det till företaget per brev eller mail. Jag föreslår även att du tar en ny kontakt med den andra byrån du anlitade och förhör dig om inte de kan hjälpa dig om den ursprungliga byrån fortsätter att kräva betalt för uppdraget. Eftersom de redan är inlästa på ärendet sedan tidigare skulle det förmodligen vara den mest kostnadseffektiva lösningen. Eftersom jag inte känner till de närmare omständigheterna i ditt ärende blir svaret ovan generellt hållet, men jag hoppas att det ändå besvarar din fråga. Med vänlig hälsning, Johan Almer
www.umbrajuridiska.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.