Utforma köpeavtal

1
Har ett nystartat företag verksamt inom husförsäljning. Som nystartad är ju inte plånboken direkt stor. Måste man använda sig av jurist/advokat för att utforma köpeavtal? Hittat en del mallar men vad jag fått höra blir dom fel av olika anledningar.
4
1
Hej! Kul att du startat eget! Jag driver ett företag som heter VirMeda och jobbar som virtuell bolagsjurist. Min affärsidé och ambition är att göra juridiken mer lättillgänglig för småföretagare. Jag har full förståelse för att det är ont om pengar när man precis startat men samtidigt kan det bli väldigt kostsamt om man inte gör rätt från början. Jag skulle starkt rekommendera dig att ta hjälp med att utforma köpeavtalet. Se det som en investering för att undvika kostsamma tvister längre fram. Jag kan hjälpa dig att ta fram ett köpeavtal för ett betydligt lägre pris än en advokatbyrå om du är intresserad? Du kan besöka min hemsida www.virmeda.se för att läsa mer eller ring mig på 0700 920 255. Mvh Johanna
Besök min hemsida www.virmeda.se eller ring mig på 0700 920 255 om du behöver juridisk rådgivning.
1468
246
Jag kan inte se nåt hinder mot att du utformar dom själv, men du måste ju tänka igenom det noga så det som ska vara med, kommer med. Att dom är lättförståeliga för parterna, men ändå inte utelämnar viktiga detaljer.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.