Avtal

30
Har just fått svar från ett företag som jag har lämnat en offert till. Dom antog min offert under förutsättning att jag skickar en avtalsbekräftelse till dom.

Vad skriver man i en sådan?

Finns det någon sida på nätet som har någon form av lathund till sånt här?

De tidigare kunder som jag har fått genom offerter har jag bara skakat hand med och så har avtalet börjat gälla. Det verkar som att den nya kunden är seriös så nu måste jag väl höjja min ribba och göra rätt för pengarna. :grin:



Ha´re / Johan
Att bekymmer tar död på fler människor än arbete beror på att fler människor bekymrar sig än arbetar.
29
Hej Johan, [br] [br]Det behöver inte vara så krångligt. Utgå från offerten och beskriv det som har överenskommits på liknande sätt, med skillnaden att det nu rör sig om ett avtal förstås. Du ska ange avtalsföremål, pris, leveransvillkor etc. som överensstämmer med offert och anbud. Du har möjlighet att lägga till allmänna villkor eller bestämmelser om garantier eller betalningsvillkor om det inte har varit på tal tidigare, men tänk då på att din avtalspart kan ha rätt att se din bekräftelse som ett nytt anbud. Det innebär att processen med anbud, offert och avtalsbekräftelse börjar om igen, vilket i förlängningen kan innebära en risk för att avtalet spricker. [br] [br]Mvh [br]Jesper
MIND THE MARK
Konsulttjänster inom immaterialrätt
VARUMÄRKEN/DOMÄNNAMN/DESIGN
UPPHOVSRÄTT/MARKNADSRÄTT
www.mindthemark.se
27
Vilket område rör det sig om? [br] [br]Finns ju standardavtal att hämta hem gratis på internet till en hel del olika områden.
www.startaebutik.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.