Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

Mall kreditfaktura

Dela artikeln
fredag, 27 maj 2011 2

Kreditfaktura mallDokumentmallen ”Kreditfaktura” används då en köpare av en vara eller tjänst är missnöjd med denna vara eller tjänst. Genom att använda en kreditfaktura kompenseras kunden av leverantören av varan eller tjänsten eller med ett annat sätt att se på saken så är en kreditfaktura en faktura som leverantören skall betala till kunden.

Om en leverantör fakturerat kunden ett för högt belopp så kan leverantören utfärda en kreditfaktura till kunden på den summa som överskjutande vilket medför att kunden kompenseras för den felaktiga fakturan genom en återbetalning av leverantören.

Obs: Tänk på att ladda ner mallen och öppna den i Adobe Reader eller Adobe Acrobat. Att köra den direkt i webbläsaren (t ex Google Chrome) kan göra att uträkningarna slår fel då alla webbläsare inte stödjer uträkningsscriptet.

Mallen för kreditfaktura är helt gratis.

 

Ladda ner mall för kreditfaktura

Ladda ner gratis mall för Kreditfaktura

 

Notis: När du vill spara kreditfaktura-mallen för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen kreditfaktura fungerar bäst i den senaste versionen.)

Kommentarer

 • Företagande Redaktionen
  Företagande Redaktionen tisdag, 08 januari 2013

  Det ska så testa att placera det lite till vänster eller höger. Lirka så går det!;)

 • Mats Uno
  Mats Uno tisdag, 08 januari 2013

  Hej,
  Försöker använda mig av kreditfakturamallen men vet inte hur jag får summan att stanna längst till höger så allt summeras längst ner. Tips?

 

Välj kommun från listan