av Redaktionen
Redaktionen
Författare på Foretagande.se
46 foruminlägg
1259 artiklar

Anslut och arbeta med dina datorer på kontoret från vilken plats som helst på jorden. Från och med nu är datorerna på ditt kontor alltid bara ett klick bort. Äntligen ett fjärrskrivbord tillgänglig för alla oavsett datorkunskaper. Glöm installationer och komplicerade inställningar, nu kan du och dina anställda bara koncentrera er på arbete.

MCRemote är bekvämt, lika bekvämt som att arbeta på plats – vi menar det verkligen. En inbyggd chattfunktion hjälper dig att hålla kontakt och utbyta filer med dina arbetskamrater som också jobbar på distans.

5 saker MCRemote löser

1. Du har tillgång till alla datorer på kontoret 24 timmar om dygnet oavsett var du befinner dig. 

2. Oerhört lätt att använda. Vi utvecklade detta till oss själva då de flesta produkter på marknaden var för krångliga.

3. Du kan verkligen jobba bekvämt på distans och passar även bokföringsprogram och programmering.

4. Säker fillagring/säkra servrar.

5. Ha din egen privata företagswebb med webbsidor som bara du och dina medarbetare kan nå.

MCRemote sparar energi. Du behöver inte hålla dina datorer permanent påslagna. Slå på datorer på distans när det behövs.

Smarta säkerhetslösningar

1. Företag med extra krav på säkerhet väljer att ha vissa datorer på kontoret utan direkt internetuppkoppling vilket är mycket effektivt mot intrång och andra form av attacker. En sådan lösning gör det dock svårt att ha tillgång till dessa datorer vid fjärrarbete. Med MCRemote är det enkelt.

2. Ha din egen privata företagswebb med webbsidor som bara du och dina medarbetare kan nå med MCRemote. Om du har webbsidor som körs på lokala webbservrar kan du med hjälp av MCRemote ha tillgång till dessa på distans. Webbsidorna blir då endast tillgängliga för dig och ingen annan på nätet. Användningsområden är många, allt från webbrapporter, tidsplanering, scrum boards, interna nyheter och mycket mer. Dessutom sparar du pengar genom att man kan bortse från att skydda dessa sidor då de endast är tillgängliga för dig och dina medarbetare.

Kontakta oss via formuläret nedan eller slå en signal så berättar vi gärna mer och undersöker om MCRemote möter just era behov. Vi kan också komma till er arbetsplats och presentera verktyget.

Prova annars MCRemote utan kostnad* i 30 dagar.

Andrei Brassas
MixCont AB

Tfn: 0709-19 19 25

Kontakta oss om du vill veta mer


* Vi debiterar i detta fall endast för installation av serverdelen av MCRemote som är en obligatorisk del av systemet. Om du väljer att använda systemet i fortsättningen får du tillbaka pengarna för installationen i form av betalningsfria månader.

Visa kommentarer 0
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.