av Redaktionen
Redaktionen
Författare på Foretagande.se
46 foruminlägg
1203 artiklar

Nu gör vi det lite enklare att vara företagare. För endast 179 kr/mån får du fullvärdigt medlemskap i Inköpscentralen plus det gamla innehållet från Företagarpaketet. Ingen uppsägningstid, ingen bindningstid och en kostnadsfri testmånad.

 

Förra året lanserade vi Företagarpaketet som ger stöd och hjälp i ditt företagande. Nu skalar vi upp och ger dig ännu bredare och bättre innehåll. Företagarpaketet kompletteras med Inköpscentralen som är specialiserade på att ta fram höga rabatter till SME, små och medelstora företag.

Vi har skapat en Plus-tjänst hos Inköpscentralen som bara du som besöker Företagande.se kan använda. Vi har också förhandlat ner priset så att det är billigare för oss att använda.

Det här är en Plus-tjänst som syftar till att du som har kommit en bit på vägen i ditt företagande och kostnader har börjat strömma in, ska kunna sänka dessa rejält. Det här är normalt sett inte en tjänst för dig som precis har startat eller har mycket små utgifter. Då rekommenderar vi istället att du försöker handla så lite som möjligt och fokuserar så mycket kapital och resurser som möjligt på försäljning och tillväxt.

Tjänsten är dock öppen för alla som besöker Företagande.se, oavsett storlek, och vi har skapat en landningssida som berättar allt som ingår.

Vi hoppas att du och många andra får stor glädje och sänkta utgifter. Du kan dessutom testa 1 månad helt utan kostnad så det är bara att tuta och köra. Det finns heller inga bindningstider eller uppsägningstider. Krångel vill vi inte ha.

Klicka här för att läsa mer och registrera ditt företag för en kostnadsfri testmånad

Visa kommentarer 0
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.