Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig
  • Sida:
  • 1
  • 2

ÄMNE: Politiker in ACTION

SV: Politiker in ACTION 24 jul 2007 15:56 #10520

Det borde vara allas angelägenhetinte bara min att överklaga alla galna beslut och gäller det samma sak så kan det faktiskt ge resultat. Jag tänker på ett särskilt fall när man fick ändra lagen retroaktivt efter sunamin, men det satt verkligen hårt inne.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

SV: Politiker in ACTION 25 jul 2007 15:43 #10554

Det kanske kan vara så att siffran 99 % inte stämmer men man kan tycka att det borde vara 100 % som tycker det är fel att begå brott.

Att de valde in Mona var självklart en kvoteringsfråga. Jag följde inte debatten men Per Nuder borde väl varit ett självklart val. Nu blev han dessvärre diskriminerad pga att han är en man.

Visst är det så Lars. Vi säger ifrån för sällan och utan klara regler så tänjs gränserna mer och mer och till slut tillåts saker som vi alla tycker är fel.

Återigen så handlar inte detta om smutskastning utan en så enkel sak som att fel är fel och det skall aldrig, under några omständigheter accepteras eller blundas för.
Visst är filmerna vinklade som Wizball har lagt upp men det är inga lögner som visas, det är fakta.

Håller med dig Mojo. Jag är inte heller här för att prata om politik men jag reagerade över vissa attityder som jag tycktes skönja och som förr eller senare kan leda till mycket allvarligare saker.

Låt oss nu fokusera på allt det roliga med entreprenörskap!

X

SV: Politiker in ACTION 17 sep 2007 22:15 #12152

Jag har träffat ett flertal partiledare, men om vi går bakåt lite i tiden Mona mot Karl så var Mona den smartaste av de 2 att besvara mina frågor.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
  • Sida:
  • 1
  • 2

Välj kommun från listan