Öppna nya fönster och program

822
48
Jag har en sak som jag stör mig på när jag jobbar med datorn.

Ex. Jag jobbar i Words och ska starta Photoshop, under tiden det startar så vill jag fortsätta i words. Men då hoppar den tillbaka till Photoshop eller det programmet som startas flera gånger under uppstarten. Likadant är det med samtliga program.

Hänger ni med..?  😛

Finns det någon inställning i Windows där jag kan ställa in så den inte hoppar till det nya programmet automatiskt?

Mvh Patrik
2066
2
Skulle inte tro det. Teoretiskt borde det inte vara speciellt svårt att förhindra ett program att få ge sig självt fokus. För övrigt håller [url=http://forums.macosxhints.com/showthread.php?t=78588]Mac-användarna[/url] med dig.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
822
48
Aha, det var ju tråkigt  :([br][br]Tack ändå!
1616
4
Nej det finns inte någon sådan inställning.
Må väl!
190
Ett annat likartat problem.[br][br]Jobbar en del i FirstClass. När det i ett mail eller i en konferans ligger en länk och jag dubbelklickar på den så öppnas länken i det browser-fönster som senast var uppe. Vilket är jätteirriterande eftersom man nästan alltid hade någon viktig sida uppe i det browserfönstret. [br][br]Går det att ändra, och i så fall var, FirstClass eller windows (gissar att problemet inte är specifikt för FirstClass)?
1616
4
Kan du inte högerklicka på länken och välja öppna i nytt fönster eller Öppna i ny flik? [br]Var för länge sedan jag använde First Class, tyvärr.
Må väl!
589
1
[quote author=Wooster link=topic=3182.msg14425#msg14425 date=1195419003][br]Ett annat likartat problem.[br][br]Jobbar en del i FirstClass. När det i ett mail eller i en konferans ligger en länk och jag dubbelklickar på den så öppnas länken i det browser-fönster som senast var uppe. Vilket är jätteirriterande eftersom man nästan alltid hade någon viktig sida uppe i det browserfönstret. [br][br]Går det att ändra, och i så fall var, FirstClass eller windows (gissar att problemet inte är specifikt för FirstClass)?[br][/quote][br]Jo, det är ett specifikt FirstClass-problem. Jag har inte använt FirstClass på drygt ett halvår, så jag har glömt var man ställer om, men någonstans i FirstClass finns en inställning du kan göra som gör att länkar öppnas i egna fönster.
190
Tack för svaren.[br][br]Nej det går inte att komma förbi genom högerklick och "öppna i nytt fönster" - men jag skall leta runt lite extra bland FirstClass inställningar..

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.