Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: utbildning/kurser

utbildning/kurser 23 jul 2009 06:14 #27105

Hej

jag har en fråga som jag hoppas att jag kan få svar på,

jag vill lära mig mer om företagande ex om periodisering, expansionsfond  mm mm, anledningen är att jag vill utveckla några ideér jag har, men sanningen är den att jag besitter ej fördjupade kunskaper inom detta område, tror i och med detta  inte att jag kan driva och utveckla företaget (se möjligheter och  lösningar i regelverket som för stunden kan vara till gagn för företagets framtida ekonomiska situation mm) i den mån det finns möjlighet till att göra, bara man besitter de rätta kunskaperna.

Jag var i kontakt med Almi, och personen i fråga förstog precis vilka kunskaper jag sökte,
kunde dock ej sätta ett namn på en utbildning/kurs för stunden.
Jag vänder mig nu till er då jag hyser goda förhoppningar om att ni skall vara mig behjälplig i detta och förhoppningsvis lite mer konkret peka på en utbildning/kurs för mitt ändamål.

Tack på förhand

VH

SV: utbildning/kurser 23 jul 2009 07:33 #27106

Det låter ganska generellt. Vad är det mer specifikt du vill lära dig eller uppnå?
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

SV: utbildning/kurser 23 jul 2009 18:43 #27143


Det låter ganska generellt. Vad är det mer specifikt du vill lära dig eller uppnå?


Hej!

ok det kanske är mer generell kunskap jag söker, men det jag skrev i förgående inlägg gällande periodisering och expansionfonder det är på den linjen jag vill gå, men jag vet inte under vilken titel utbildningarna/ kurserna går och det är det jag vill ha hjälp med, hoppas att du förstår och kan vägleda mig.

vh

SV: utbildning/kurser 23 jul 2009 18:45 #27144


Det finns ju massor av olika utbildningar att gå, jag har den senaste tiden hittat en hel del intressanta kostnadsfria seminarier på Startaeget.se, se deras eventkalender på adressen: http://www.startaeget.se/evenemang/calender.php


Hej
och tack.
Jag var inne och tittade, finns en del att välja mellan :)

SV: utbildning/kurser 23 jul 2009 19:52 #27147

Ekonomisk linje i skolan är utmärkt val där finns allt från årskurser till enbart bokföring De är väl också  så att man får studielån + ersättning vid minst ½ utbildning, eller har man tagit bort sådant idag? Man har ju även studieförbund som har kurser.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

SV: utbildning/kurser 24 jul 2009 07:50 #27156

Affärsredovisning, ekonomistyrning, företagsekonomi, redovisning, etc. Enklast och trevligast skulle jag tro är att gå och prata med komvux, din närmsta högskola eller universitet. Det går oftast att läsa bara en enskild kurs båda dagtid eller kvällstid och en del på distans om du inte är intresserad av att studera på heltid.

Finns en hel del att kolla upp på Studera.nu.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Välj kommun från listan