Hjälp med start av enskilt firma

1
Hej!

Jag tänker starta ett eget företag i form av enskilt firma. Är utbildad Personlig Tränare och kommer sälja PT-pass. Då jag arbetar 100% på ett annat jobb så kommer jag att köra deltid efter jobbet på mitt företag.
Det jag vill är att komma igång så snabbt som möjligt. Jag är ny i allt som heter eget företag och tänkte be om lite hjälp hät på forumet.

- Räcker det med endast F-skatt sedel? Har funderingar på att registrera företagsnamn men kanske är lite onödigt då jag kan köra utan med mitt namn.
- Tar gärna tips om hur man fixar billiga och bra hemsidor, visitkort, kläder med ens namn/logga på osv.

Vad mer ska man tänka på?

Tack på förhand. / Staffan
758
1
Välkommen till forumet![br]Här hittar du svar på alla din frågor, du undrar över [br]och använd gärna sökfunktionen som finns.[br][br]Hälsningar![br]Stefan
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
151
[quote author=Staffan_STB link=topic=5998.msg28808#msg28808 date=1256478821][br]Hej![br][br]Jag tänker starta ett eget företag i form av enskilt firma. Är utbildad Personlig Tränare och kommer sälja PT-pass. Då jag arbetar 100% på ett annat jobb så kommer jag att köra deltid efter jobbet på mitt företag. [br]Det jag vill är att komma igång så snabbt som möjligt. Jag är ny i allt som heter eget företag och tänkte be om lite hjälp hät på forumet.[br][br]- Räcker det med endast F-skatt sedel? Har funderingar på att registrera företagsnamn men kanske är lite onödigt då jag kan köra utan med mitt namn.[br]- Tar gärna tips om hur man fixar billiga och bra hemsidor, visitkort, kläder med ens namn/logga på osv.[br][br]Vad mer ska man tänka på?[br][br]Tack på förhand. / Staffan[br][/quote][br][br]Hej och välkommen som blivande entreprenör. Var visserligen ett tag sedan du skrev, men ifall att du fortfarande undrar så...[br][br]Du måste ju ha en så kallad fa-skattsedel om du skall arbeta vid sidan av firman (eller vice versa). Visitkort fixar Visaprint väldigt bra, googla på det. Hemsidor gör jag i min firma, du kan kolla in på www.raweb.se. I annat fall kan du ju googla där också. Vill du ha fler tips eller något kan du ju höra av dig (särskilt om du var intresserad av en hemsida). [email protected]
MVH Richard Andréasson

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.