för 10 minuter sen fick jag en idé, nu sitter jag här och vill förverkla den.

3
Som rubriken står för så har jag som sagt fått en idé, jag vill helt plötsligt starta en tidning.. En tidning som jag anser inte finns i hyllorna i affären, och som jag länge egentligen letat efter, och tror att många andra också gör det.. hyllningar till Glamour, chick och alla andra, men det här jag tänker är ett annat sätt att förmedla "mode" outfits" make up" oren hy" you name it.. Egentligen har jag inte tänkt igenom detta sååå mycket och ingen vet om iden heller haha

Ge mig ALL information ni kan för att få igång denna idé, jag vill verkligen det här men har aldrig ens tänkt tanken haha

Kanske detta är mitt framtida jobb, något som jag inte tänkt på men som passar mig perfekt..

Tack /kram alec
632
3
Du får nog specificera dig lite mer om du vill ha någon hjälp.[br][br]Om du ska starta eget så kommer du få jobba hårt, ingen kommer göra jobbet åt dig, det är i princip vad du ber om här.
3
nej absolut inte, det är inte det jag menar att ni ska göra jobbet, jag vet inget om hur man gör en tidning överhuvudtaget  ;-) behöver bara lite råd och tips på hur man gör, tänkte att någon kunde ge lite råd och sånt. Eftersom det är en sån sida. Men självklart kan jag förklara lite mer.[br][br]Eftersom jag är en tjej på 23 år och läser otroligt mycket tidningar (tjej tidningar) chick, glamour m.m så kom jag på en idé om att skapa en annorlunda med ett annat koncept, annat innehåll som passar mig och de flesta jag pratat med om idén, egentligen är eftersträvar jag billigare kläder, smink och kanske mer "bilder" på ett sätt där kläder framhävs, det är svårt att förklara och är rädd att idén snos av någon annan, det va därför jag inte skrev om allt här.. [br][br]Kanske förslag hur man ska börja gå tillväga, starta lite liksom.[br][br]Tack på förhand..[br]/alexandra[br][br]egentligen förstår jag inte hur du menar med att jag ber alla andra göra jobbet, är inte den här sidan till för att hjälpa? jag kan inget om allt det här....
305
2
Tror det lättaste är om du kontaktar någon tidningsutgivare och försöker presentera idén för dem och se om de nappar.[br]Titta i alla tidningar du har och se vem som är ansvarig för utgivningen. Kanske är den Bonnier eller någon annan gigant som kan hjälpa dig.[br][br]Om du vill driva det i egen regi så blir det nog lite svårare då man måste kunna så mycket.[br][br]Men kör på och lycka till! Alltid kul när människor får sån rusch av en idé de fått.
632
3
Nej jag menade inget illa på det viset. Jag vill dock framhäva att det är svårt att starta eget inom ett område där man saknar erfarenhet och kunskap. Jag säger inte att det är omöjligt, men det är tufft.[br][br]Det är svårt att få fram saker på ett forum genom att be alla berätta allt de vet. Bäst är nog att göra som Claes säger och försöka få kontakt med någon som kan branschen, och sitta en stund och prata med den här personen. Samla på dig lite mer frågor, exakt vad vill du veta? Sen kan du säkert få lite mer utsvävande svar, men det är enklare att ha något att utgå ifrån om du ska få veta liet nyttiga saker.[br][br]Hoppas jag inte grötade ihop det för mycket här.
3
[br]Tack för svaren, min pojkvän sa häromdagen att man kunde kontakta stora tidningar och fråga om dom vill "sponsra, kanske vara "delägare" eller vad man ska säga, lägga fram idén snyggt och samla på sig allt man vill säga och mena, jag läste igår att solo har Fridas förlag som "sponsro" alltså en annan tidning, kanske ska börja den vägen.. Det tråkiga är att min Idé känns så långt bort, inget tålamod men det måste man nog ha haha...[br][br]Tack för hjälpen.[br][br]Kramar alec[br][br](och jag vet att du inte menade illa krjh)
151
En annan väg att gå är ju att börja med en nättidning och därigenom tjäna pengar på reklam för att sedan börja med en "pappersversion" också. Nästan alla tidningar har en nätmotsvarighet idag.
MVH Richard Andréasson

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.