Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Starta eget

Starta eget 11 mar 2010 06:17 #31846

Efter att ha vantrivts i flera olika jobb i flera olika länder har jag insett att jag ville jobba med nåt helt annat och nu tagit steget att starta eget inom hälsa/kostrådgivning. Men även om jag kan mitt ämne och nu börjar bli insatt i hur man driver eget företag, så är jag fortfarande precis i början och tycker det ändå är lite läskigt. Även om vara anställd absolut inte passar mig, så är det ändå så enkelt att veta när man får sin lön och sin semester, nu är allt i oordning och jag står utan inkomst. Är det fler som känner så?

SV: Starta eget 20 maj 2010 01:15 #33146

Hej,

Ledsen att du fick vänta på ditt svar!

Alla nya saker vi gör är oftast lite nervöst att utföra. Att starta eget företag skiljer sig säkert inte. Det brukar dock lösa sig och väl igång med företaget så försvinner oron då man har så mycket annat att tänka på. Kanske är till och med nervositeten något bra som gör oss lite mer alerta :)

Har du startat igång ditt företag nu?

SV: Starta eget 20 maj 2010 04:14 #33147

Hej,

Tack för svar. Jag är igång nu och nätverkar jättemycket. Jag har fått en hel del bra kontakter och ska också börja med mer marknadsföring. Vissa dagar känns det bara som en alltför brant uppförsbacke och att söka nytt jobb igen hade varit mycket mer attraktivt. Det är ju så svårt att veta om allt man gör nu kommer ge resultat senare, men jag gör allt för att synas överallt och till slut kanske jag finns i folks medvetande : )

Välj kommun från listan