Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Moralens väktare!?

Moralens väktare!? 31 jul 2007 03:20 #10693

Jag är uppfinnare och entrepenör. Har uppfunnit en sexleksak för män, fått statligt stöd genom Stockholms Stads Näringslivskontor 4 ggr! Har ett svenskt patent som för övrigt är sk. "världspatent med bl andra USA-godkänt. Jag försöker hålla en diskret och seriös form på min hemsida www.softie4u.com . Bolaget drivs som AB och jag har bank och Plusgiro men ändå så får jag problem med jämna mellanrum för att folk "tycker". Det kan vara alltifrån att jag inte får vara medlem i ett forum eller att jag inte får ta betalt med VISA då banken "tycker" att dom inte vill "skylta" med sitt namn vid mitt!!!

Jag begår inga olagligheter, sysslar inte med barnporr, egentligen inte porr i någon form men ändå så "tycks" det ofta när nya kontakter ska tas.

Därför när jag tänkte registrera mig på denna förträffliga hemsida så tog jag det säkra före det osäkra och frågade först om jag var väkommen över huvud taget, så långt har det gått.

Nåväl, svaret var positivt och här är mitt inlägg, heders!

Det jag eventuellt kan hjälpa andra med är nog betallösningar över nätet som jag tycker att jag blivit rätt bra på under åren, hör av er om så önskas. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ulf Bergh "Mr Softie"  :-*

SV: Moralens väktare!? 31 jul 2007 08:26 #10705

  • Mojo
  • Mojo's Avatar
  • OFFLINE
  • Ivrig postare
  • Inlägg: 1616
  • Tack mottaget: 3
Hej Ulf!

Jag ser inga hinder för att du ska vara här i egenskap som företagare, entrepenör och utbyta tankar, idéer, frågor, knyta nya kontakter eller presentera dig och ditt företag. Administratören och ägaren av forumet kan vara av en annan åsikt.

Dock är det bra om du på något sätt varnar känsliga tittare för vad de kommer att få se på dina sidor eftersom de innehåller känsligt material både i bild/banners, länkar och text. Antingen kan du lägga varningen i dina inlägg, din signatur eller som en förstasida på webbsidorna du har - vilket snarare kan ge positiv och seriös respons. Vi har en hel del minderåriga besökare på forumet som är nyfikna på hur andra företagare arbetar för sin egna utveckling och kunskapsbildning och det vore fel att inte upplysa om detta.

Jag kan förstå ditt dilemma gällande acceptans på olika forum eftersom du valt en tuff bransch. Kanske du kommer möta motstånd även här, men det får framtiden utvisa.

Med vänliga hälsningar

Magnus Olsson
Moderator Företagande.se
Må väl!
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan