Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Henso Trading - webbutveckling, webbaserade företagstjänster, webbhotell

Henso Trading - webbutveckling, webbaserade företagstjänster, webbhotell 13 aug 2007 18:52 #11074

Vår idé är att med smarta webblösningar underlätta för företag att nå ut till sina kunder. I första etapp handlar det om att underlätta för företagen att dokumentera deras produkt och att få kunden att förstå produkten genom att ta del av de manualer och andra dokument som företaget publicerar på Internet. Detta gör vi genom att tillhandahålla en webbaserad arkivering- och publiceringstjänst.
Andra etappen är att hjälpa företag att strukturera sitt arbete på ett bra sätt. Detta gör vi genom att inom kort lansera en tjänst som vi kallar för PMSystem och är ett traditionellt CRM-system.

Vi strävar efter att ha en långsiktig relation till våra kunder och därför är det av största intresse att kunden trivs med oss och för att åstadkomma detta har vi dels en mycket bra support som är anträffbar dygnet runt. Dessutom uppdaterar vi ständigt våra produkter och vi kan även skräddarsy en lösning för att möte kundens krav.
Henso Trading (henso.se) har lång erfarenhet inom webbutveckling och konsultering. Vi jobbar för att effektivisera ditt företags affärsrutin. Ring oss för mer info: 0372-75 41 14 el. 076-113 47 07
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan