Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: PanOpticon

PanOpticon 20 aug 2007 13:19 #11340

Om PanOpticon
PanOptiocon AB ligger i Falkenberg på Sveriges västkust. Vi har även kontor och butik i Stockholm samt inom kort i Malmö. Vi arbetar uteslutande med lite 'tyngre' utrustning; kameraövervakning, passersystem, larm och stöldskydd för detaljhandeln. Vi har ett omfattande produktsortiment som lagerhålls i Falkenberg och till viss del i Stockholm. Hög kvalitet, korta leveranstider och korrekta priser har visat sig vara ett vinnande koncept i en bransch med många aktörer.Hos oss kan Ni, utan mellanhänder, beställa utrustning till Ert företag eller bostad till marknadens bästa priser. Vi arbetar enbart med kvalitetsprodukter av mycket hög klass. Utrustningen Ni finner här används av krävande kunder som banker, guldsmeder & juvelerare, urbutiker, sjukhus, stormarknader, bensinstationer, speditionsföretag, ambassader, militär, flyg, företag inom sjöfart med flera. Detta är utrustning konstruerad för oavbruten drift i många år.

Övervakning med JPEG2000
Kameraövervakning skall vara till nytta för det företag som investerar i den. En anläggning som inte kan producera skarpa bilder och användbart bevismaterial har fortfarande viss preventiv effekt, men bidrar sällan eller aldrig till att incidenter klaras upp. Statens Kriminaltekniska Laboratorium har tagit fram ett märkesobundet material som guidar köpare av övervakningssystem genom den djungel av produkter som finns på marknaden i dag. Vi har alltid som mål att uppfylla inte ett, utan samtliga, av de krav SKL ställer i sina riktlinjer för kameraövervakning. Vi är exempelvis en av mycket få leverantörer av äkta JPEG2000 DVR-enheter, som är just den algoritm SKL rekommenderar och som anses vara mest framtidssäker och funktionseffektiv. Nedan finner Ni en länk till SKL´s material.

Installera själv? Inga problem!
Vi har genom år av erfarenhet kunnat ta fram mycket avancerade övervakningssystem som inte nödvändigtvis kräver installation av utbildad personal, även om det är att rekommendera. Vi använder i dessa paket en mycket smart kabellösning med färdiga kablar i olika längder. Kablarna går inte att koppla fel. Både bildsignal och spänning förs över en och samma kabel. Kamerorna är i regel helt självjusterande, och huvudenheterna är förprogrammerade. Närmare "Plug & Play" kan man inte komma inom seriös övervakning. Som extra stöd ingår dessutom fri telefonsupport och installationsguider på svenska. Vi vill poängtera att dessa "gör-det-själv"-system inte på något vis innebär att Ni får sämre utrustning. Tvärtom är alla systemen klassade "D" av statens kriminaltekniska laboratorium, vilket innebär att de uppfyller de hårdaste kraven. All utrustning vi säljer genomgår 24h burn-in test i varierande temperatur. Detta gäller alla aktiva komponenter, exempelvis kameror, motorobjektiv, DVR-enheter, nätdelar, aktiva balun etc.

Larm
Vi säljer Visonic PowerMax+ trådlösa SSF-klassade larmsystem för små- och medelstora företag och privata fastigheter. Visonic har ett mycket stort utbud av detektorer och tillbehör i PowerMax-serien. Kontakta oss för mer information.

Stöldskydd för detaljhandeln
Vi marknadsför vårt egna kompletta sortiment av stöldskyddsteknik för butiker. Våra varularm är av senaste modell med avancerad DSP-teknik för maximal träffsäkerhet och räckvidd. Stöldskyddsbrickor och tags finns i ett stort antal utförande med eller utan färgampuller. Kontakta oss för mer information.

Passersystem
PanOpticon Linx passersystem lanseras under hösten 2007. Systemet omfattar flera typer av elektriska lås, kortläsare, dörröppnare och andra tillbehör. Passersystemet kan integreras med våra Linx DVR-enheter så ID-data sparas parallellt med kamerabild.

Köp, hyr eller leasa Er utrustning
Vi erbjuder, förutom normalt köp mot postförskott eller faktura, dessutom både hyra och leasing av våra system. Nyhet! Hyr ett system i 36 månader med fri service inom 24h. Ett helt problemfritt ägande där vi ser till att allt fungerar. Regelbundna kostnadsfria servicebesök garanterar perfekt funktion utan onödiga avbrott.

Vi tar fram bevismaterialet åt polisen
Vår utrustning är mycket lättskött. Samtliga huvudenheter har inbyggd DVD-brännare med vilken man enkelt producerar bevismaterial i händelse av brott. Alternativt kan bevismaterial hämtas av behörig personal över nätverk. Om Ni trots detta känner osäkerhet inför vad som skall göras i samband med en incident så tillhandahåller vi ett servicepaket där vi skickar en tekniker som tar fram exakt det material polisen vill ha, överlämnar detta till ansvarig för utredningen samt instruerar denne om hur materialet skall användas och bearbetas. Denna tjänst kan även fås på distans om Ni väljer att koppla upp Ert övervakningssystem mot internet. Kontakta oss så berättar vi mer.

Återförsäljare
Är Ni själva i säkerhetsbranchen? Registrera Er som återförsäljare av vårt sortiment på vår dedikerade ÅF-site www.panopticonsecurity.se. Faxa eller maila registreringsbevis så lägger vi upp ett konto.

Vi söker alltid duktiga frilansande installatörer och säljare i hela Sverige. Goda möjlighet till ensamrätt för en bestämd region. Blixtsnabba leveranser av produkter och reservdelar direkt från centrallager i Falkenberg och Stockholm.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan