Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Hemsida + Blogg = www.webmaskinen.se

Hemsida + Blogg = www.webmaskinen.se 05 sep 2007 18:48 #11776

Företaget Magerås AB i Göteborg, har nyligen lanserat en ny webtjänst som heter Webmaskinen och som låter användaren bygga sin hemsida själv direkt i sin internetutforskare.

Nu finns det äntligen en användarvänlig internetlösnig som passar alla och som ger maximal frihet till en mycket låg månadskostnad.

Det som gör Webmaskinen unik är att den sammanfogar den klassiska hemsidan med den moderna bloggen och det är användaren som själv avgör hur mycket bloggteknik som skall användas och tvärtom.

På ett enkelt och pedagogiskt sätt så kan användaren bygga upp sin web-miljö snabbt. Det går att publicera inlägg, artiklar och dokument inom en minut från registrering.

Sidan levereras nyckelfärdig med bland annat följande funktioner.

Blogg och/eller hemsida, med hantering av

Inlägg
Artiklar
Kommentarer
Omdömen
Presentationssidor
Dokumenthantering
Bokmärkning
RSS
Bildarkiv med 100 bilder för användning på sida
Fritextsökning
Kategorisering
Nyhetssida
Resurshantering för bilder, filer m.m.
Bildgalleri med albumhantering
Kontaktformulär
Besöksstatistik

Plus 30 olika subdomänsadresser att välja på för den som inte har en egen domän och mer än 20 färdiga grafiska mallar att välja mellan.

Dessutom mot förfrågan kan vi skräddarsy hela sidan till ett fast pris och med nöjd kund garanti för endast 1187kr.

Det finns mer och Webmaskinen utvecklas konstant och blir bara bättre för varje dag som går och för att göra friheten ännu större så kan den som vill justera och designa sidan med hjälp av egen grafik och genom tillgång till CSS filen som styr sidan så kan nästan allt ändras.

Det är vår tanke att just denna typen av hemsida/blogg skall lämpa sig för föreningar, småföretag, privatpersoner och alla andra som har behovet av en kraftfull och proffsig webnärvaro men ändå vill hålla en låg kostnad.

Webmaskinen kostar därför endast 45kr i månaden om man tecknar ett årsavtal. Vi är så säkra på att vår produkt håller hög standard att vi låter alla användare prova vårt verktyg gratis i 5 dagar innan dem bestämmer sig för att fortsätta.

Utvecklingstiden har varit nästan 2 år av programmeringsarbete och vi har lagt stor tyngd på frihet och användarvänlighet. Därför administrerar man sin sida enkelt via internetutforskare som t.ex. Explorer eller Firefox och det tar bara en minut att göra en registrering sedan är man igång.

Besök oss gärna och se hur enkelt det är att driva en hemsida/blogg eller båda delarna.

Ni finner Webmaskinen på www.webmaskinen.se

Tack för er tid
Med Vänliga Hälsningar,
Björn Larsen
VD / Magerås AB 
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan