Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Adfair Sverige - Affiliatenätverket som växer så det knakar!!

Adfair Sverige - Affiliatenätverket som växer så det knakar!! 24 sep 2007 07:10 #12334

Hej

Ny användare av detta forum och samarbetspartner med Företagande.se som marknadsför sig via oss. Tänkte ge er en kort information om Adfair som företag och vilka enkla tjänster från oss som kan hjälpa ert företag att synas utåt till en optimerad målgrupp och ett stort hemsidenätverk. Tveka ej att kontakta oss vid frågor eller komentera gärna denna tråd.Adfair förmedlar reklam mellan annonsörer och webbplatser.
Efter ett par mycket framgångsrika år på den danska marknaden där vi är marknadsledande, erbjuder vi även svenska webbplatser och dess annonsörer möjligheten till bättre och mer fördelaktiga avtal.” I nuläget har vi ca 150 sidor som ökar i takt med vår hårda satsning. Målet är att komma upp i Adfair Danmarks ca 1000 sidor inom 1 år! Vi har ca 25000 e-mailadresser som vi använder att skicka ut våra kunders kampanjer i nyhetsbrev, ett par ggr i veckan. I Danmark har vi ca 45000 st samt Norge 48000 st.  Den Norska marknaden startade vi innan semestern så där har vi ca 70 hemsidor i nätverket just nu”För webbsiteägare:
I vårt nätverk får man som webbplatsägare krav- och kostnadsfri tillgång till vårt breda utbud annonser som våra samarbetspartner erbjuder. Som annonsör kan man exempelvis välja mellan följande kampanjtyper där webbsiten som de annonserar på får betalt enlig nedan:

• CPM (visningskampanj): betalt per antal visningar
• CPC (klickkampanj):        betalt per antal klick
• CPA (leadkampanj):        betalt per antal konkreta leads (en definierad handling ex bokning, beställning, eller t.ex. anmälan till ett nyhetsbrev mm).

Ni som websiteägare har alltid minst 65% av Adfairs annonsintäkter!


För annonsörer:
Förutom att synas i vårt nätverk med hemsidor så har vi vårt nyhetsbrev (4erbjudanden),  som ett par gånger i veckan når ut till ca 25000 svenska e-mail adresser är en utmärkt medie att exponeras i. För bästa genomslagskraft kan man t.ex. välja att kampanjen skickas ut en gång som ensam annonsör och 3 gånger som en av fyra annonsörer. Detsamma gäller om man kör kampanjen i våra övriga länder.
Med vänlig hälsning
Jonas Kjellander - Manager

Adfair Sverige
Nørre Voldgade 82, 2
DK-1358 Copenhagen

Phone: +45 33 36 97 07
Mobile: +46 704 95 89 65
Fax:    +45 33 36 97 01
Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Web: www.adfair.se

SV: Adfair Sverige - Affiliatenätverket som växer så det knakar!! 27 sep 2007 13:25 #12450

Grattis till er framgång & välkommen :winner
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan