Marknadsföring på Internet med Tävlingar

16
Hej,

jag heter Sven-Anders Bergström och är VD för Bli en vinnare Nordic AB. Vi jobbar med marknadsföring på Internet genom tävlingar. Med tävlingar avses reklamtävlingar, slogantävlingar, frågesporter och spel. Allt där folk kan tävla på Internet för att vinna resor, prylar eller pengar. Tävlingarna anordnas av företag som vill kommunicera med kunder på ett positivt och kreativt sätt. Glöm inte att dina nuvarande och blivande kunder bär på värdefull information kring hur du kan utveckla ditt företag. Ta till vara på det!

Jag har jobbat med tävlingar på Internet sedan år 2000 och sett både bra och dåliga exempel på tävlingar. Under årens lopp har jag samlat kunskapen dels genom egna erfarenheter men även i den gedigna databas med tävlingar vi byggt upp under flera år via vår hemsida www.blienvinnare.com.

Det jag vill ställa till förfogande för er forumister här på Företagande.se är att bistå med hjälp kring er marknadsföring. Har du en ny produkt eller hemsida som du vill lansera eller öka exponeringen av? Vi kan hjälpa till med allt kring tävlingsidé, genomförande, marknadsföring och uppföljning.

Vill du kontakta mig så gör du det lättast via [email protected]

Företagande är en ständig tävlan mot sig själv och andra!  :winner
Svenne

- Marknadsföring på Internet med tävlingar | - Vad vill du vinna idag? En platt-TV eller en solresa?
http://www.blienvinnare.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.