Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Oberoende förmedling av Telefoni & IT tjänster, www.marknadskonsulterna.se

Oberoende förmedling av Telefoni & IT tjänster, www.marknadskonsulterna.se 03 jan 2008 12:52 #15281

Hej.

Mitt namn är Gustaf Werner och jag driver bolaget G&G Marknadskonsulterna AB tillsammans med ett par kollegor. Företagsledningen består av mig och två kollegor, vi har arbetat inom Telekom och IT branschen under ett antal år men sedan ett drygt år arbetar vi tillsammans. Vi hjälper små och medelstora bolag att hitta rätt i djungeln av Telefoni & IT tjänster genom att se till varje företags behov och förutsättningar. Det finns ett stort utbud av tjänster och leverantörer men ingen tjänst eller leverantör passar alla. Vi är specialiserade inom området och garanterar en effektivare lösning och i de flesta fall en klar kostnadsreducering.

Jag tror att vi kan hjälpa detta forums medlemmar att effektivisera sina respektive verksamheter. För alla er som saknar tid, kraft eller kunskap om Telefoni & IT men vill säkerställa en bra lösning är vi ett mycket bra alternativ. Alla företag som kontaktar oss kan vi hjälpa i stort eller litet. Slipp huvudvärken och låt oss göra jobbet...

Om ni vill komma i kontakt med oss eller vill läsa mer om hur vi arbetar ber vi er att besöka vår hemsida www.marknadskonsulterna.se eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lämna gärna feedback och ställ frågor, jag svarar i mån av tid.

Med vänliga hälsningar

Gustaf Werner

Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan